Friday, January 14, 2011

Saia ingin menconteng blog ini. . . hee ^^

Posted by Sue at 11:36 PM 0 comments
cejuknyeer mlm ini. . . 
bukan aku di dalam peti sejuk okay hee ^^
kerana hujan membasahi jendelaku ^^
(ayat apakah diatas itu? hee)

dgn suasana sunyi mlm ini. . .
tgn ku memetik gitar. . .
maka berkumandanglah lagu ini. . .


Tajuk = Lagu Istimewa Photoshopmu








Tuesday, January 11, 2011

memancing la pulak hee ^_^

Posted by Sue at 9:39 PM 0 comments
heee cam mane la aku leh pegi memancing pulak ni  ^_^
ni sume pasal abg ipar aku la.. paksa la pegi..
so aku pegi la dgn muke yg agak masam hee..

mule2 pegi agak membosankan la.. tpi bila dah dpt ikan..
aku la org pertama jerit IKAN!!~ huuu ^_^
memang best gilee aku pancing dpt ikan heeee..
lepas tu sakat anak2 saudara aku.. hee jaatkan aku? hihieee..

gelagat org x pernah memancing hee  ^_^

wah aksi my sis n aku.. heee  ^_^
mcm x pernah jumpe ikan je kami niy.. hihieee..



lepas ni kalau ade masa aku nak memancing lagi..
tpi umpan tlg letakkan okeh hee  ^^
yuq!! geli dgn umpan itu.. hihiiiieee  

Monday, January 10, 2011

Knape aku tergerak hati nak tulis blog?

Posted by Sue at 10:50 PM 0 comments



Basically, i don't even know the exact reason why do i start to create this blog.

Papehal pun,bkn sebab nk ikot trend hokeh. Cume tatawu nk bercerite + mrapu ktne. Huu..
Memandangkan ni 1st post,aku xbyk yg maw type.
Cume aku bru sedar,i don't think that i should just keep everything in me.
Writing things down would be 1 of the best ways to express everything i have in me.

Aku slalu terpikir..
Why does this life seems so complicated?
i bet everybody is feeling the same thing.
Skang ni rase cm nk berontak je. [cam tepape je].

Oih.. susah sgt kowt jadik aku ni. lalala. mls nk type dah. tdo jom! huuu.. ^^






 

: : : : All About Sue : : : : Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal